Hudpleie

Dyprens av ansikt kr 690,-
Dyprens med massasje kr 850,-
Environ Cool Peel 1 lag kr 990,-
Environ Cool Peel 3 lag kr 1490,-
Environ Double six kr 1990,-
Green peel  : 100% naturlig peeling.
Fresh up/Partypeel kr 1100,-
Energy kr 1200,-
Classic, inkl etterbehandling kr 2400,-
Acne rosacea – vi gjør deg symptomfri. kr 690,-
Uren hud og acnehud – ungdomsbehandling kr 490,-
Krystallsliping kr 650,-
Øyebehandlinger  Green Peel kr 500,-
Farging og forming av vipper og bryn kr 400,
Vippeløft m/farge kr 800,-
Fjerning av pigmentflekker/stilkvorter kr 650,-

Green Peel:

1.  Green Peel Fresh Up:Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt ” Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter den i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Party Peel kan tas i en ”Ekspressutgave” på 30 min (kr 690,-). Ellers er det vanlig med 60 min, inkl forsiktig utklemming, ampuller og maske (kr 1100,-).  For optimal effekt anbefales Special Care/ Special Regulating Care  de 5 neste dagene.
2.  Green Peel Energi:Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Behandlingen tar 60 min (kr 1200,-) og det er sterkt anbefalt å unne seg et hjemme kit med 3 essensielle produkter (kr 595,-).

3.  Green Peel Classic:Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. ( Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte produkter fra Dr. med. Christine Schrammek. Resultatet er total hudfornyelse!

Pris:  2 timer à 60 min med 5-6 dagers mellomrom kr 2400,- + kjøp av 4 helt essensielle hjemmeprodukter kr 1887,-. Til sammen 4387,-.  Inkludert 7 dagers ampullekur for optimal effekt kr 4917,-

Etter en Green Peel behandling er huden i en restitusjonsfase. Huden er da ekstra sensitiv og det er viktig at riktige produkter påføres huden. For å få økt effekt og unngå uønskede reaksjoner har Dr. med. Christine Shrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.

Environ er en innovativ og prisbelønt A-Vitamin- og hudpleieserie som har tatt verden med storm på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater.

Environ ble grunnlagt på tidlig 80 tallet av Dr. Des Hernandes, som har forsket på vitaminets betydning i og for huden. Blant resultatene han fant var at i alle typer hudkreft kan det påvises mangel på Vitamin A. Environ har derfor tatt frem en A-Vitaminserie som inneholder høye nok doser av Vitamin A til å kunne gi deg de mengdene av Vitamin A du har behov for, for en sunn og frisk hud.

Vitamin A kommer i forskjellige former: betakaroten, Retinol Acetat, Retinol Palmitat, Retinsyre, etc. Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum (samme effekt som SPF 20), reduserer solskader som linjer og pigmentering. Bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene, trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon. Øker også produksjonen av GAGS som igjen bidrar til økt fuktighet i både dermis og epidermis.

Kort sagt er Vitamin A essensielt for en sunn og frisk hud og Environ har tatt frem en serie som gir deg den mendgen Vitamin A du trenger.

Grad, mengde og sammensetninger av vitamin A varierer i Environ sitt «step-up» system:

  • AVST linjen som er den de fleste begynner på og går stegene fra AVST1 til ACST 5.
  • C-quence linjen med høye mengder Vitamin A, Vitamin C & E og peptider (anti-age).

Exuviance

Exuviance er en avansert hudpleieserie som tilbyr et komplett system med alpha- og polyhydroksysyrer kombinert med den nyeste teknologien.

Produktene og behandlingene støtter hudens naturlige eksfolieringsprosess, stimulerer cellefornyelsen og fukter huden. Resultatet er en en hud som ser yngre, vakrere og sunnere ut.  Behandlingene, sammen med hjemmeprodukter, demper uregelmessigheter i huden som f.eks fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet.  De reduserer også dannelsen av acne.