Kroppspleie

  • Fjerning av stilkvorter – 650,-
  • Fotbehandling – kr 580,-
  • Ipulse oppstartstime – kr 600,-
  • Ipulse behandling i kur – kr 850,-

STRAM OPP KROPPEN MED iPULSE 5.

Endelig har vi har funnet løsningen for kroppen som trenger oppstramming, cellulittfjerning og fettreduksjon!

Fjern cellulitter og fett samtidig som du strammer opp huden!

Etter flere års undersøkelser etter en behandling som virkelig gir effekt, kan vi nå presentere iPulse 5.1 maskinen!

I en oppstartstime vil du bli scannet av maskinen slik at vi finner balansen i kroppen mellom fett og vann. Vi måler også på strategiske steder slik at vi har et utgangspumkt for sammenlikning senere. Dersom det er ønskelig snakker vi også om kosthold og mosjon for en livsstilsendring slik at du oppnår dine mål.

I utgangspunktet anbefaler vi en kur på 6 behandlinger, med 2 behandlinger pr uke. Dersom det er større justeringer som ønskes er det anbefalt med flere behandlinger.

Klinikken har også et fordelskort som gjør at du får 50% rabatt på hver 4. behandling.

5 virkeområder, 1 behandling:

  • Ultralyd smelter bort fett i celler
  • Elektrostimulering gjør at  musklene forbrenner fettet
  • Lymfedrenasje frakter vekk avfallsstoffer
  • BIM-test
  • Sluser inn aktive ingredienser

Ønsker du en eller flere av disse til din kropp, ta kontakt for en oppstartstime 🙂

Vanlige spørsmål :

Hvor mange behandlinger trenger jeg ?

Det er selvfølgelig helt avhengig av hvor stort problemet er. Vi anbefaler en prøvetime for at du skal se hvor fantastisk resultatet blir allerede etter 1 behandling (Ved slanking tar vi i snitt 7,7 cm på første behandling). Vi vil i utgangspunktet anbefale å starte med 6 til 12 behandlinger så tett som mulig for raskest og best mulig resultat. Husk at ingen er like; et enkelt svar er derfor ikke mulig å gi på dette spørsmålet, MEN resultat skal du få !

Må jeg følge en diett ?

Denne måten å behandle på trenger egentlig ingen diett, men noen av programmene anbefaler det. Vi anbefaler det uansett for bedre helse og raskere resultat. Dette er et lagspill !

Må jeg bruke hjemmeprodukter ?

Du MÅ ikke, men vi anbefaler sterkt å følge opp hjemme. Våre produkter vil forbedre og underbygge resultatet på behandlingen.

Brukes den kun til slanking ?

Nei, men det er nok slanking og cellulittbekjempelse som er de store problemområdene flest ønsker behandling for. Imidlertid er maskinen super til å bygge muskler; både armer, ben, og rompemuskulator kan økes betraktelig med bruk at kun elektrostimuleringen til maskinen. Egentlig; spør oss hva den ikke kan brukes til; kom med ditt ønske / problem ; vi kan antakeligvis hjelpe deg.