Spray Tan

Nordic Tan

er en norsk spraytanfarge spesielt utviklet for å gi en naturlig solbrun hud – den perfekte ”golden glow” til vår nordisk hudtype. Nøkkelingrediensene i Nordic Tan er trollhassel, aloe vera, nordisk vann og nordisk blåbærekstrakt – et ekstrakt som er full av antioksidanter og kjent for vitamin A, C og E. Formulaen er spesielt utviklet for å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner i huden, og for å gi svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder.

Formulaen har nylig blitt justert fra 14% DHA til 10% DHA, og er spesielt utviklet for å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner i huden, og for å gi svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder. Spraytanfargen har 98% naturally derived ingredients.

Pris:

  • Hele kroppen kr 490,-
  • Ansikt, bryst og armer kr 300,-

Selve behandlingen tar ca. 15 minutter og utføres kun i klinikk av profesjonelle terapeuter.

Man får umiddelbart en gyllen farge (dette er en guidefarge som angir fargeintensiteten og dusjes av etter minimum 8 timer), mens brunfargen utvikles i løpet av 6-8 timer. Fargen tørker hurtig ved kontakt med huden og varer opptil 7 dager.

Tips FØR Spraytan

♥ Møt opp i mørke, løstsittende klær og ledige sko.
♥ Hårfjerning og dusjing bør gjøres 24 timer før din spray tan-time.
♥ Peel hele kroppen og ansiktet grundig, spesielt tørre områder som knær og albuer.
♥ Møt opp uten krem, deodorant eller parfyme. Vi anbefaler forsiktig bruk av hudpleieprodukter uten for aktive ingredienser.

Tips ETTER Spraytan

Ha på løstsittende klær og ledige sko. Unngå BH.
♥ Unngå å berøre huden din, da fargen kan overføres ved berøring
♥ Ikke vask hendene i vann eller våt huden, da dette kan påvirke utviklingen av din spray tan.
♥ Vent minimum 8 timer (helst til dagen etter) før du dusjer av deg guidefargen. La vannet renne klart før du bruker såpe.
♥ Klapp huden tørr med håndkle for å unngå å skrubbe av farge.
♥ For å bevare brunfarge, anbefales det at du bruker kroppspleieprodukter for vedlikehold.

Spørsmål og svar:

  • Kan jeg bli brun gjennom selvbruningen: Ja, du kan både bli solbrun og solbrent, da ingen av våre selvbruningsprodukter inneholder solfaktor. Vi anbefaler alltid at du bruker solfaktor før du skal ut i solen.
  • Hvorfor har fargen min blitt vasket av? Det kan være flere årsaker til at brunfargen ikke har fungert som den skal, vennligst sjekk denne listen for svar. Hvilken fargenyanse valgte du – trenger du å gå en nyanse mørkere? Lot du fargen sitte på huden lenge nok før du vasket den av? 8-10 timer anbefales til de som har vanskeligheter med å få farge. Hormoner, pH-nivået i huden, stress eller utmattelse kan påvirke utviklingen av brunfargen. Enkelte medikamenter og bruk av urter kan påvirke brunfargen negativt. Bodylotion eller dusjsåpe som inneholder olje kan ha virket som en barriere ved selvbruningen. Brukte du nok selvbruningsprodukt under påføringen?
  • Hvorfor bør jeg peele huden før selvbruning? For å oppnå det beste selvbruningsresultatet bør du peele huden for å fjerne de tørre døde hudcellene.
  • Hvorfor ble jeg ujevn og skjoldete av selvbruningen? Hvis fargen ikke blir som forventet kan dette være årsaken(e): Din dusjsåpe kan ha inneholdt essensielle oljer som kan fungere som en barriere for utviklingen av selvbruning. Ekstra tørre områder ble ikke behandlet med peeling og bodylotion. Da trekker nemlig ikke huden ut vannet i selvbruningsproduktene, noe som gir en mørkere farge i disse områdene. Om du ikke hadde på løstsittende klær etter påføring av selvbruningen eller lot den trekke helt inn før du la deg kan fargen ha smittet av på klærne eller sengetøyet.