Spray Tan Vita Liberata

Vita Liberata er et verdenskjent selvbruningsmerke som har sitt opphav i Irland. Dets visjon er å kunne tilby en selvbruningsserie som er trygg, hudvennlig og gir huden et fantastisk flott utseende. Produktene er kjent for sin unike kvalitet og nydelige glød, og elskes av makeup artistene! Alle produktene er økologiske og ikke testet på dyr.

Vita Liberata har i sitt sortiment selvbruning for ansikt og kropp, som kommer i form av mousse, krem eller olje, og alt fra farge for en kveld til langvarig brunfarge. Noe for enhver smak, med andre ord.

Vita Liberata Spraytan er av meget høy kvalitet. Den gir en sunn og naturlig brunfarge på en effektiv og trygg måte, uten å involvere soling eller skadelige UV-stråler.

Pris:

  • Hele kroppen kr 490,-
  • Ansikt, bryst og armer kr 300,-

Selve behandlingen tar ca. 15 minutter og utføres kun i klinikk av profesjonelle Vita Liberata Spraytan-terapeuter.

Man får umiddelbart en gyllen farge (dette er en guidefarge som angir fargeintensiteten og dusjes av etter minimum 8 timer), mens brunfargen utvikles i løpet av 6-8 timer. Fargen tørker hurtig ved kontakt med huden og varer opptil 7 dager.

Tips FØR Spraytan

♥ Møt opp i mørke, løstsittende klær og ledige sko.
♥ Hårfjerning og dusjing bør gjøres 24 timer før din spray tan-time.
♥ Peel hele kroppen og ansiktet grundig, spesielt tørre områder som knær og albuer.
♥ Møt opp uten krem, deodorant eller parfyme. Vi anbefaler forsiktig bruk av hudpleieprodukter uten for aktive ingredienser.

Tips ETTER Spraytan

Ha på løstsittende klær og ledige sko. Unngå BH.
♥ Unngå å berøre huden din, da fargen kan overføres ved berøring
♥ Ikke vask hendene i vann eller våt huden, da dette kan påvirke utviklingen av din spray tan.
♥ Vent minimum 8 timer (helst til dagen etter) før du dusjer av deg guidefargen. La vannet renne klart før du bruker såpe.
♥ Klapp huden tørr med håndkle for å unngå å skrubbe av farge.
♥ For å bevare brunfarge, anbefales det at du bruker Vita Liberata sine kroppspleieprodukter for vedlikehold.

Spørsmål og svar:

  • Kan jeg bli brun gjennom selvbruningen: Ja, du kan både bli solbrun og solbrent, da ingen av våre selvbruningsprodukter (foruten Marula Dry Oil) inneholder solfaktor. Vi anbefaler alltid at du bruker solfaktor før du skal ut i solen.
  • Hvorfor har fargen min blitt vasket av? Det kan være flere årsaker til at brunfargen ikke har fungert som den skal, vennligst sjekk denne listen for svar. Hvilken fargenyanse valgte du – trenger du å gå en nyanse mørkere? Lot du fargen sitte på huden lenge nok før du vasket den av? 8-10 timer anbefales til de som har vanskeligheter med å få farge. Hormoner, pH-nivået i huden, stress eller utmattelse kan påvirke utviklingen av brunfargen. Enkelte medikamenter og bruk av urter kan påvirke brunfargen negativt. Bodylotion eller dusjsåpe som inneholder olje kan ha virket som en barriere ved selvbruningen. Brukte du nok selvbruningsprodukt under påføringen?
  • Hvorfor bør jeg peele huden før selvbruning? For å oppnå det beste selvbruningsresultatet bør du peele huden for å fjerne de tørre døde hudcellene, spesielt om du skal bruke pHenomenal som varer 4 ganger lengre enn normal selvbruning*. * Basert på uavhengige testpersoner, der 80 % oppnådde en brunfarge som varte i over 2 uker.
  • Hvorfor ble jeg ujevn og skjoldete av selvbruningen? Hvis fargen ikke blir som forventet kan dette være årsaken(e): Din dusjsåpe kan ha inneholdt essensielle oljer som kan fungere som en barriere for utviklingen av selvbruning. Ekstra tørre områder ble ikke behandlet med peeling og bodylotion. Da trekker nemlig ikke huden ut vannet i selvbruningsproduktene, noe som gir en mørkere farge i disse områdene. Om du ikke hadde på løstsittende klær etter påføring av selvbruningen eller lot den trekke helt inn før du la deg kan fargen ha smittet av på klærne eller sengetøyet.