Vipper

Vipper og bryn rammer inn ansiktet ditt.

Book time hos Elin her: https://timma.no/beautybyelin

Ved å farge og forme brynene kan du forandre ansiktet og gi et helt nytt uttrykk. Er du lei av mascara? Er du lei av å fylle inn brynene hver morgen? Kanskje du ikke tåler makeup?

Eller kanskje du bare ønsker en naturlig look og enklere start på dagen? Vi tilbyr både permanent farge på vipper og bryn samt vippe-extensions, både klassisk og volum.

Permanent farging og forming vipper og bryn kr 570,-
Farging og forming av bryn kr 300,-

 

Permanent farging av vipper kr 360,-
Vippeløft m/farge kr 900,-
Klassisk vippe-extension kr 1400,-
Etterfyll innen 3 uker kr 920,-
Volum vippe-extension kr 1670,-
Etterfyll innen 3 uker kr 990,-

VIPPELØFT

Alle elsker vi å ha lange vakre vipper! Vippe-ekstensions kan være en suveren løsning for noen, mens Lash lift Treatment er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre  og gi mer volum. Den ‘nye generasjon’ vippebøy! En revolusjonerende ny vippeløft-teknikk  som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Lash Lift Treatment løfter vippene uten å «krølle eller frizze» som ved alminnelig vippe-permanent . Gir et vakkert åpent blikk. Holdbart opp til 6-8 uker.

HVORFOR LEGGE VIPPE EXTENSION?

Glem alt om mascara og vippetang! Vippe extensions gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper som alle damer drømmer om! Naturtro sorte vipper limes 1 til 1 (klassisk) eller 3-4-5-6 til 1 (volum) på dine egne vipper. Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er sensasjonelt vakkert!

Hos oss trenger du ikke være redd for mangel på kunnskap eller slitasje på dine egne naturlige vipper. Visste du at vippe extensions er mindre skadelig enn maskara hvis de er lagt riktig? Det er faktisk ikke nødvendig med en pause fra vippe extensions. Velg derfor din terapeut med omhu!

Før behandlingen

Vi anbefaler å ta en “72-timers vippetest” for å sjekke at du ikke reagerer allergisk mot vippelim. Tilfeller av allergiske reaksjoner er sjeldent, men testen anbefales likevel for din trygghet. Allergi kan ligge latent, og kan bryte ut selv etter fast behandling over lengre tid. Ved tilfelle, vil dette stå til kundens eget ansvar.

Behandlingstid for klassisk vippe extensions tar opptil 3 timer.
Behandlingstid for volumvipper tar fra ca 3 1/2 timer (avhenger av mengde naturlige vipper og resultat).
Sminke på øynene bør være fjernet minst 30 min før behandlingen starter.
Farging av vipper kan anbefales for de med lyse vipper, men ikke et «must». Både limet og vippe extensions er sort, og dekker derfor godt over. Ønsker du dette, gi beskjed i god tid så jeg kan sette av en halvtime ekstra.

Farging av vipper før extension koster 190,-

Etter behandlingen

Unngå fukt og vann på vippene i 24 timer etterbehandlingen. Unngå badstue i 1 uke. Dette gjelder både etter påsetting av nytt sett og refill.

Ikke bruk vanlig maskara på hverken vippe extensions eller på de naturlige undervippene. Flytende eller vannfast eyeliner bør heller ikke brukes, for å opprettholde best mulig holdbarhet.

Unngå sminkefjerner som inneholder olje. Olje bryter ned limet.
Vær forsiktig med øye- og ansiktskrem, solkrem, annen krem/olje rundt øyne.
Refill er anbefalt ca. hver 3. uke for å holde de ved like.

Mange opplever å miste mer vippe extensions på det ene øyet, samt i ytterkant pga sovestilling. Vis hensyn til vippene.
Ikke klø, dra eller gni på extensions!

Renhold

Unngå at Demodex bakterien slår til og gjør ugang, vask extensions hver dag! Ta et pump med vippesjampo på vært øyelokk og bruk en ren(!) sminkekost og gni lett og vask deg igjennom extensionet. Ta en tørr maskarakost og gre sjampoen forsiktig ut på extensions, både over- og nedenfra. Kom godt til vipperøttene og skyll av med vann!
Dette gjelder både klassisk og volumvipper. Tenk hygiene! Du forlenger dessuten holdbarheten!

Litt fakta

Du mister gjennomsnittlig 2-5 vippehår hver dag, som følge av din naturlige vekstsyklus. Det er helt vanlig at extensions følger med dine naturlige hår, så frykt ikke! Det er mer å frykte dersom extensions nærmest ser like fyldige ut etter 3-4 uker. Vi har sett mye slurvearbeid ute å gå, da flere extensions blir limt sammen eller direkte på huden. Dine naturlige vipper vil ikke klare å falle av seg selv og du risikerer betennelser/infeksjoner. Extensions skal ikke merkes, og iallefall ikke stikke eller lugge! Da bør du i så fall få de fjernet!