PERMANENT MAKE-UP

PMU eller makeuptatovering er en semi-permanent kosmetisk behandling som gir en naturlig look som varer. Øyebryn, eyeliner eller leppefarge – permanent makeup kan være ideelt for alle som ønsker å spare tid på daglig sminke, eller for de som sliter med å påføre sminke av ulike årsaker. Våkn opp hver morgen med perfekt makeup. Vi bruker tyske høykvalitets pigmenter som holder godt på fargen, og som er forsket mye på for å være mest mulig allergifri.

Priser

Bryn 5500,-

Eyeliner 4000,- kun oppe, 3000,- kun nede, 5500,- for oppe og nede eller bred liner oppe.

Refill 1 år (fra 6-18 måneder): 2.500,-
Refill fra andre klinikker: Fra 3.000,-
Ekstra refill (innen 3 måneder): 900,-
*Nye behandlinger har 1-2 refill inkludert og må utføres innen 3mnd. (Gjelder ikke refill fra annen klinikk).

Hvem passer permanent makeup for?

Permanent makeup bryn passer for alle over 18 år. De fleste som får  permanent makeup ønsker rett og slett en enklere hverdag med naturlig formede bryn, lepper og øyne. De slipper å sminke dem, da de har lite eller manglende hårvekst på grunn av sykdom eller ulykke, har hakk eller asymmetriske bryn som de ønsker å få rettet opp. Mange velger PMU fordi synet gjør det vanskelig å sminke seg.

Hvordan foregår behandlingen?

Når du kommer til behandling skal du først fylle ut et klientkort. Deretter påføres en bedøvelseskrem som skal virke i ca. 25-30 minutter. Deretter tegner vi opp konturene i brynene med blyant, slik at du kan godkjenne at det blir slik du ønsker. Så ser vi på fargealternativer sammen, og velger den fargen som passer deg best.

I en ny behandling med bryn inngår 1-2 refill i prisen. De inkluderte refillene må tas innen 4-12 uker. Dette er fordi det er levende vev vi jobber med, og vi kan aldri garantere hvor godt pigmentene sitter etter kun en behandling. Resultatet er ikke endelig før refillene er tatt.

Vi anbefaler at du kjøper etterbehandlingsprodukter fra Balm Micro til bruk etter behandling.

Når kan du ikke få PMU?

– Hvis du er under 18 år
– Hvis du er gravid
– Ammende (må vente minst 10 timer med å amme igjen etter endt time)
– HIV, Hepatitt og andre overførbare sykdommer
– Ved åpne sår i tatoveringsområdet (kviser, eksem, infeksjon, allergier, andre hudirritasjoner)
– Ved alvorlig sykdom ber vi om bekreftelse fra lege før eventuell behandling
– Vi kan ikke utføre permanent makeup på lepper ved herpes utbrudd (du må vente til såret er helt grodd før behandling)
– Ved betennelse/sykdom på øyet kan vi ikke utføre permanent makeup eyeliner
– Ved pmu av eyeliner kan du ikke ha vippeextentions – disse må eventuelt fjernes før behandling
– Ved pågående infeksjon/feber etc ber vi deg vente med å komme til behandling til du er helt frisk igjen
HUSK – Vi utfører kun permanent makeup på frisk hud. Er du usikker på om du kan få gjennomført behandling, ber vi deg om å ta kontakt i forkant av timen.

Hvor lenge varer det?

Varigheten på permanent make up på bryn varierer fra person til person ut ifra hudtype, hvor mye du soler deg, svømmer i klorvann, bruker hudpleieprodukter som har en eksfolierende effekt osv. Som et utgangspunkt er varigheten 2-5 år, men vi anbefaler en oppfriskning etter cirka et år.

Gjør det vondt?

Vi bruker markedets beste bedøvelse både før behandlingen og underveis. Vi er kurset hos meget anerkjente Solvår Hegge som har klinikk Invisibli i Oslo.

Etterbehandling:

Generelt:
Pigmentene vil umiddelbart fremstå som kraftig og «sminket», men vil reduseres med 40-60% i løpet av de første 4-10 dagene. Pigmentene kan falle av i små flak, disse skal IKKE plukkes vekk! Synes du fargen ser sterk ut ved nylig utført arbeide, så ta det helt med ro. De fleste blir litt skuffet når de ser hvor lite farge som sitter igjen i huden etter første behandling. Det følger imidlertid med 1-2 refill på en ny behandling, og etter siste refill er tatt vil du kunne se det ferdige resultatet.

Permanent makeup vil oppføre seg som et sår etter behandlingen, og skal behandles deretter for å unngå komplikasjoner.

Unngå:
– Unngå å ta, plukke eller klø på det behandlede området. La tatoveringen få være i fred. Skorper skal IKKE pelles på, da dette kan påvirke sluttresultatet
– Unngå sollys/solarium (bleker pigmentene) de første 4 ukene
– Badstue, basseng o.l. skal unngås de første 10-14 dagene
– Moderat/hard trening den første uken etter behandling
– Unngå sminke på de pigmenterte områdene de første dagene etter behandling

Etterbehandlingsprodukter:
Vi anbefaler på det sterkeste å anvende Balm micro etterbehandlingsprodukter den første måneden etter pigmentering hos oss, for best mulig resultat. Balm micro er utviklet for å ta vare på og beskytte huden etter mikropigmentering. Det hjelper den naturlige regenereringen av huden, fukter og holder pigmentene stabile.
Etterbehandlingsproduktene kan kjøpes i klinikken.