Hårfjerning

PERMANENT HÅRFJERNING MED EPILASJON/ELEKTROLYSE

En spesialutdannet epilasjonsterapeut utfører behandlingen ved å føre en tynn, steril nål ned i hårsekken. En svak strøm tilkobles fra Blend apparatet. Dette gjør at strømmen ødelegger hårroten og kimcellene som er grunnleggende for dannelsen av et nytt hår. Behandlingen gjentas med regelmessige intervaller over tid for endelig resultat.

Alkaline –Alkaline wash er et smertefritt alternativ til hårfjerning. Den fjerner raskt og effektivt uønsket hår for kortere perioder. Fungerer på lyse som mørke hår.

Voks – midlertidig hårfjerning både i ansikt og kropp. Vi bruker en egen type voks til ansikt som er mildere.

SHR Super Hair Removal – SHR teknologi er en av de mest avanserte teknikkene i Europa nå. Denne formen for lysbehandling er meget effektiv og mye tryggere siden man bruker høy frekvens men lav energi.

Konsultasjonstime ?Vi setter alltid av tid til en konsultasjon ved første time slik at vi finner den rette behandlingen for deg.

 • Blend 15 min – kr 550,- pr kvarter
 • Alkaline ansikt – 850,-
 • Voks overleppe – kr 250,-
 • Voks ansikt – kr 600,-
 • Voks legger – kr 450,-
 • Voks hele bein – kr 850,
 • Voks bikini –  kr 350,-
 • SHR ansikt – kr 1500,-
 • SHR overleppe – kr 600,-
 • SHR armhuler – kr 1000,-
 • SHR bikini – kr 1100,-
 • SHR legger – kr 1700,-
 • SHR lår – kr 1900,,-
 • SHR rygg – kr 2000,-

SHR Super Hair Removal for hele kroppen.

SHR teknologien er meget populær i Europa nå. Denne formen for lysbehandling er meget effektiv og mye tryggere siden man bruker høy frekvens men lav energi.

Dens gradvise oppvarming og enkeltpulsleveringsmetode behandler hårfollikelen effektivt og hindrer ny hårvekst, samtidig som den hindrer skade på huden. SHR ™ påvirker melaninet i huden ved hjelp av en unik metode, slik at prosedyren kan utføres når som helst på året

SHR systemet arbeider ved å gradvis oppvarme huden til den temperaturen som kreves for å ødelegge hårsekkene, og derigjennom forhindre gjenvekst av nytt hår. Selve hårfollikkelen blir skadet ved at pigmenteringen i håret absorberer lyset fra laseren ned i hårsekken. Denne gradvise oppvarmingen oppnås med høy frekvens av korte pulser. Samtidig kjøles huden ned for å forhindre små forbrenninger og for mindre smertefull hårfjerning.

Hårsekken har tre ulike vekstfaser, og fordi denne kun kan ødelegges i den voksende (anagene) fasen, må laserbehandlingene gjentas i syklus. Vi anbefaler mellom 5-10 behandlinger for best mulig resultat. Mellom hver behandling bør det gå mellom 4 uker avhengig av hvilket hudområde som skal behandles.

Hvordan virker permanent hårfjerning med strøm?

En spesialutdannet terapeut fører en steril nål langs håret og ned i hårsekken. En svak strøm er koblet til nålen. Avhengig av teknikken som blir brukt, ødelegges 2/3 av hårsekken, enten ved varme eller kjemisk reaksjon eller begge deler. Det vil svekke hårets mulighet til å vokse opp på nytt og etter noen få behandlinger vil det være borte for godt.

Er Blend/elektrolyse virkelig permanent?

Epilasjon med strømførende nål er fremdeles det eneste permanente formen for hårfjerning. Teknikken er blitt brukt i over 125 år. Det permanente resultatet er godt anerkjent av leger og spesialister verden rundt, og kan understøttes i medisinske rapporter og artikler.

Det finnes ikke andre typer hårfjerning som gir permanent resultat, og det er ikke gitt noen vitenskaplig bevis for at annen type hårfjerning er permanent. Annen type hårfjerning kan gi en midlertidig reduksjon, men ikke et permanent resultat.

Er Blend trygt?

Det er ikke registrert noen bivirkninger etter behandling, heller ikke på gravide. Det er ingen fare for smitte eller sykdommer. Vi følger helsemyndighetenes strenge regler for sterilisering og desinfisering og bruken av engangsutstyr.

Etter behandling kan det forekomme midlertidig rødhet, opphovning og av og til små skorper. Terapeuten din vil informere deg om dette og gi råd for hva du må forholde deg til. Gi tilbakemelding om hudens reaksjon etter behandling. Dette er viktig for justering av strøm ved neste behandling.

Er Blend smertefullt?

Vi reagerer forskjellig på smerte, men noen synes det er smertefullt og ønsker bedøvelse. Det er viktig at man ikke er stresset, trøtt eller sliten. Da kan man føle mer ubehag enn ellers.

Kan elektrolyse utføres på hele kroppen?

Hår fjernes nesten alle steder på kroppen, De vanligste områdene er øyebryn, neserygg, kinn, øvre og nedre lepper, hake, hals, nakke, skuldre, rygg, bryst, mage, armer, fingre, armhulen, bikinilinjen, legger, lår, føtter, tær, ører, nese og skjegglinjen. Fjerner alle type hår fra tykke mørke til tynne lyse dun hår.

Er det noe jeg må huske på etter behandling?

Unngå ansiktsmasker, aktive kremer og antibakterielle preparater i behandlingsperioden. Huden rengjøres på vanlig måte, men makeup kan benyttes først dagen etter behandling. Det er viktig at du ikke soler deg før 2-3 dager etter behandling.

Hvor ofte bør man ta behandling?

Hver klient behandles individuelt og det er derfor vanskelig å si eksakt hvor mange behandlinger du trenger. Du vil gradvis merke forbedring. Hver hårsekk må behandles noen ganger, avhengig av om håret har vært vokset eller nappet, påvirkning av hormonell overproduksjon eller lignende.

Behandlingen varierer fra 15 minutter til 60 minutter. Samme partiet skal ikke behandles mer enn hver syvende dag, på grunn av fare for overbehandling av huden. Terapeuten vil veilede deg og sette opp en personlig tilpasset behandlingsplan.

I enkelte tilfeller kan utgifter til elektrolysebehandling gis refusjon for hos trygdeetaten.

Ta kontakt for ytterligere spørsmål eller konsultasjon.