Ny makeup serie- Tind of Norway

Mineral makeup med norske røtter!

Disse produktene tar de beste egenskapene den fantastiske norske naturen har å tilby, inn i våre daglige skjønnhets-rutiner. Eksempler på dette er Norsk Caviar ekstrakt, og næringsrike oljer fra Tindvedbær. Et fantastisk bær som inneholder mengder med næring og ofte blir brukt i «superfood» og kosttilskudd.

Det er klart makeup skal inneholde hudpleiende egenskaper. Dette er i tråd med våre behandlinger.

Danne’ Enzymterapi er tilbake!

DMK sitt konsept, Skin Revision, er basert på både profesjonelle behandlinger i klinikk og bruk av hjemmepleieprodukter for et best mulig restulat. Skin Revision vil si å tilbakestille huden tilbake til normalen, gjennom å matche din egen biokjemi med passende hudpleie.

Kort forklart: en celle vil ikke kunne reagere på kjemi den ikke gjenkjenner. Hudcellene vil reagere positivt og effektivt når kjemi tilnærmet lik deres egen blir benyttet, som den gjenkjenner og produserer selv, på sin egen naturlige måte.

DMK Skin Revision fokuserer ikke bare på hudens tilstand, men hvorfor og hvordan den har oppstått. Vi kan derfor tilby et resultatorientert og effektivt hudprogram for alle hudtyper.

Nye tilbud i klinikken!

Tannbleking med plasmalys –

Tannbleking med plasmalys innebærer at man bruker en nøye komponert og mild bleke-gelé i kombinasjon med balansert lysstyrke.  Bleking med plasmalys gir svært gode resultater, og normalt er det fullt tilstrekkelig med kun én behandling. Kontakt gjerne sykepleier Ann Cecilie direkte for timebestilling: 47380944.

Best til behandling av:

  • Fett på mage
  • Love handle/flankefett
  • Buksekant-fold
  • Mage etter graviditet

Dette er virkelig et veldig trygt og godt alternativ til fettsuging med kirurgi, og behandlingen fungerer veldig godt på mage og flanke, der det kan være vanskelig å få vekk visse områder med fett med trening eller slanking. Behandlingen ødelegger en del av fettcellene og gir på denne måten et permanent resultat.

Permanent makeup –

Elin har gått kurs hos Norliner og kan nå tilby PMU! Dette  er en perfekt utviklet metode. Med en mikrotynn nål blir allergitestet mineralsk farge tilført det ytre hudlaget. Fargene blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Resultatet varer i tre til fem år avhengig av hudens beskaffenhet.

Elin legger stor vekt på å fremheve din naturlige utstråling, og å justere det som fra naturens side måtte være ufullstendig.

Hun utfører PMU på både bryn, lepper og eyeliner.