Nye tilbud i klinikken!

Med større lokaler kan vi nå tilby nye behandlinger til våre kunder:

Tannbleking med plasmalys –

Tannbleking med plasmalys innebærer at man bruker en nøye komponert og mild bleke-gelé i kombinasjon med balansert lysstyrke.  Bleking med plasmalys gir svært gode resultater, og normalt er det fullt tilstrekkelig med kun én behandling. Kontakt gjerne sykepleier Ann Cecilie direkte for timebestilling: 47380944.

Spraytan med Vita Liberata –

Vita Liberata tilbyr en selvbruningsserie som er trygg, hudvennlig og gir huden et fantastisk flott utseende. Produktene er kjent for sin unike kvalitet og nydelige glød, og elskes av makeup artistene! Alle produktene er økologiske og ikke testet på dyr.

Vita Liberata har i sitt sortiment selvbruning for ansikt og kropp, som kommer i form av mousse, krem eller olje, og alt fra farge for en kveld til langvarig brunfarge. Noe for enhver smak, med andre ord.

Man får umiddelbart en gyllen farge.

Cooltech figurforming –

Vi på Klinikk Adine har nå fått en helt ny maskin som heter Cooltech som baserer seg på en fettfrysingsteknologi som har blitt videreutviklet og optimalisert i løpet av mange år.

Best til behandling av:

  • Fett på mage
  • Love handle/flankefett
  • Buksekant-fold
  • Mage etter graviditet

Dette er virkelig et veldig trygt og godt alternativ til fettsuging med kirurgi, og behandlingen fungerer veldig godt på mage og flanke, der det kan være vanskelig å få vekk visse områder med fett med trening eller slanking. Behandlingen ødelegger en del av fettcellene og gir på denne måten et permanent resultat.

Permanent makeup –

Elin har gått kurs hos Norliner og kan nå tilby PMU! Dette  er en perfekt utviklet metode. Med en mikrotynn nål blir allergitestet mineralsk farge tilført det ytre hudlaget. Fargene blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Resultatet varer i tre til fem år avhengig av hudens beskaffenhet.

Elin legger stor vekt på å fremheve din naturlige utstråling, og å justere det som fra naturens side måtte være ufullstendig.

Hun utfører PMU på både bryn, lepper og eyeliner.

Voksing av menn!

Elin har gått kurs hos Jack Dunn fra London og spesialisert seg på voksing av menn; rygg, bryst, ører og nesehår.

Jack Dunn driver sin egen Waxing school i London, og er en utrolig dyktig og engasjert mann.

Voksing er en rask og enkel måte å midlertidig fjerne uønsket hår på. Mange kvier seg for å prøve voksing men de som har prøvd angrer ikke. Mannlig voksing øker i popularitet da flere innser at resultater som glatt og hårfri hud har mange fordeler.

Ipulse 5.1

Figurformingsmaskinen er her!

  • Ultralyd – celulittbekjempelse
  • Elektrostimulering – bygge muskler
  • Lymfedrenasje – drenere overflødig væske
  • Innslusing – aktive stoffer
  • BIM

Alt dette i samme maskin i samme behandling!

Ta en prøvetime og bli overbevist – vi garanterer resultater.

Marker nettadressen nedenfor og se ØP’s journalist teste maskinen:

http://www.op.no/Form_kroppen_f_r_julestria-5-36-3524.html