NYE BEHANDLINGER I KLINIKKEN

Vi har gjort noen investeringer i maskinparken, og derfor kan vi nå tilby nye behandlinger på permanent reduksjon av hårvekst, oppstramming av slapp hud – også rundt øynene og behandling av acnearr, store porer, pigmenteringer og sprengte blodkar.

MICRONEEDLING MED RF (radiofrekvens)

Den innovative «Microneedle Radiofrequency» er en av de mest populære estetiske behandlingene på verdensbasis de siste årene.

Behandlingen gir en betydelig forbedring av hudens fasthet og spenst på alle områder av kroppen; den reduserer synligheten av linjer og rynker, korrigerer ansiktsformen ved tidlig aldring, jevner ut hudoverflaten, og forbedrer hudtonen.

Behandlingen utmerker seg særlig godt ved behandling av arr og strekkmerker.

IP-300

SHR teknologi er en av de avanserte funksjonene denne maskinen har. SHR teknologien er meget populær i Europa nå. Denne formen for lysbehandling er meget effektiv og mye tryggere siden man bruker høy frekvens men lav energi.

I denne maskinen inngår også E-light systemet som gi oss en mulighet for å behandle pigmenteringer, sprengte blodkar og ikke minst oppstramming av huden. Ved hårfjerning bruker dette systemet optisk energi til å varme opp hårskaftet, kombinert med radiofrekvens, som varmer opp og koagulerer selve hårfolikkelen og gir bedre resultater i permanent hårreduksjon.

E-light teknologien er også fantastisk til å forynge og stramme opp huden.

Vi kan også tilby en omfattende RF-behandling (radiofrekvens) som strammer opp, forynger og forbedrer hele hudtrukturen med denne maskinen. Radiofrekvens er elektromagnetisk stråling produsert av vekselstrømmer. Oppvarming av kollagenfibre forårsaker sammentrekning og oppstramming takket være regenereringsprosessen som settes i gang. I tillegg stimulerer radiobølgene fibroblastceller til å produsere nytt kollagen og elastin. Dette fører til at hudens tetthet, elastisitet og spenst øker.

PERMANENT MAKE-UP

PMU eller makeuptatovering er en semi-permanent kosmetisk behandling som gir en naturlig look som varer. Øyebryn, eyeliner eller leppefarge – permanent makeup kan være ideelt for alle som ønsker å spare tid på daglig sminke, eller for de som sliter med å påføre sminke av ulike årsaker. Våkn opp hver morgen med perfekt makeup!

Ellen er spesialutdannet hos Solvår Hegge på Invisibli.no.