Kroppspleie

  • Fjerning av stilkvorter – 650,-
  • Fotbehandling – kr 580,-
  • Ipulse oppstartstime – kr 600,-
  • Ipulse behandling i kur – kr 850,-

STRAM OPP KROPPEN MED iPULSE 5.

Endelig har vi har funnet løsningen for kroppen som trenger oppstramming, cellulittfjerning og fettreduksjon!

Fjern cellulitter og fett samtidig som du strammer opp huden!

Etter flere års undersøkelser etter en behandling som virkelig gir effekt, kan vi nå presentere iPulse 5.1 maskinen!

iPulse er ikke bare en flott kickstart for overvektige, som sammen med et sunt kosthold og trening, skal ned i vekt. Mange veltrente personer ønsker også å redusere cellulitter eller fett på områder som vanskelig lar seg slanke eller trene bort.

Stort sett hele kroppen kan behandles.
Vi behandles ikke gravide, personer med metall i kroppen eller over et område med brokk.
Si ifra om du bruker medisiner og om du har en kronisk sykdom.

”Padsene”, som har både ultralyd og muskelstimulator, plasseres på ønsket sted på kroppen.
Med en spesiell ultralyd knuses fettceller. Deretter masseres lymfebaner og bindevev og øker kroppens evne til å kvitte seg med overflødig fett, væske og avfallsstoffer betraktelig. Behandlingen kan være litt ubehagelig, men gir ingen smerter eller bivirkninger. Hvor mange behandlinger du behøver avhenger av utgangspunktet og hva du ønsker å oppnå, men vi anbefaler minimum 6 behandlinger. Du kan føle deg litt støl i behandlings området etter behandling.

I utgangspunktet vil behandlingen gi resultater uten endringer i kosthold og aktivitetsnivå, men de beste og mest vedvarende resultatene sees der det likevel gjøres enkle justeringer i kost og aktivitet.
Under konsultasjonstimen måles behandlings områdene og fett-, muskel- og prosent av vann i kroppen.

Behandlingen med iPulse har også helsemessige gevinster. Lymfedrenasje hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer. Huden strammes opp, blodsirkulasjonen øker, fastlåste spenninger løser seg opp og flere sover bedre om natten. Så om du preges av stress i hverdagen, har lavt energinivå eller rett og slett bare har en altfor stillesittende livsstil kan dette være en behandlingsmetode som passer for deg.

Styrke på padsene:
Jo høyere styrke, jo mer ubehagelig er det, men desto bedre resultater får man!
Det kjennes ut som at musklene blir presset sammen.
Hvert enkelt støt foregår gradvis, så man slipper å skvette til hver gang.

I utgangspunktet anbefaler vi en kur på 6 behandlinger, med 2 behandlinger pr uke. Dersom det er større justeringer som ønskes er det anbefalt med flere behandlinger.

Klinikken har også et fordelskort som gjør at du får 50% rabatt på hver 4. behandling.

5 virkeområder, 1 behandling:

  • Ultralyd smelter bort fett i celler
  • Elektrostimulering gjør at  musklene forbrenner fettet
  • Lymfedrenasje frakter vekk avfallsstoffer
  • BIM-test
  • Sluser inn aktive ingredienser

Ønsker du en eller flere av disse til din kropp, ta kontakt for en oppstartstime 🙂

Vanlige spørsmål :

Hvor mange behandlinger trenger jeg ?

Det er selvfølgelig helt avhengig av hvor stort problemet er. Vi anbefaler en prøvetime for at du skal se hvor fantastisk resultatet blir allerede etter 1 behandling (Ved slanking tar vi i snitt 7,7 cm på første behandling). Vi vil i utgangspunktet anbefale å starte med 6 til 12 behandlinger så tett som mulig for raskest og best mulig resultat. Husk at ingen er like; et enkelt svar er derfor ikke mulig å gi på dette spørsmålet, MEN resultat skal du få !

Må jeg følge en diett ?

Denne måten å behandle på trenger egentlig ingen diett, men noen av programmene anbefaler det. Vi anbefaler det uansett for bedre helse og raskere resultat. Dette er et lagspill !

Må jeg bruke hjemmeprodukter ?

Du MÅ ikke, men vi anbefaler sterkt å følge opp hjemme. Våre produkter vil forbedre og underbygge resultatet på behandlingen.

Brukes den kun til slanking ?

Nei, men det er nok slanking og cellulittbekjempelse som er de store problemområdene flest ønsker behandling for. Imidlertid er maskinen super til å bygge muskler; både armer, ben, og rompemuskulator kan økes betraktelig med bruk at kun elektrostimuleringen til maskinen. Egentlig; spør oss hva den ikke kan brukes til; kom med ditt ønske / problem ; vi kan antakeligvis hjelpe deg.