Kroppspleie

  • Fjerning av stilkvorter – 900,-
  • Fotbehandling – kr 780,-
  • Ipulse oppstartstime – kr 850,-
  • Ipulse behandling i kur – kr 890,-
  • Cooltech fettfrysing – kr 4000,-

Vi har avtale med SVEA Finans:

https://self3.svea.com/Apply/cf0321bf-036d-4560-ba5c-e1f5cbd0948e

Cooltech figurforming
FIGURFORMING/PERMANENT FETTFJERNING UTEN KIRURGI.

OFTE MED 40-50% REDUKSJON ETTER ÉN BEHANDLING PÅ MAGE

Best til behandling av:
Fett på mage
Love handle/flankefett
Buksekant-fold
Mage etter graviditet

Denne behandlingen er IKKE regnet som slanking, men for å hjelpe på områder som er veldig vanskelige å trene/slanke bort. Best resultater er på kunder med en BMI under 30. Har du en BMI over 30 må du påregne både trening og kostholdsendringer for å oppnå tilfredsstillende resultat!

Pris 1 behandling: kr 4000,-

Pris 3 behandlinger: kr 9000,-

Superkroppen pakke: 11000,-

Superkroppen pakke inneholder 3 behandlinger med cooltech, samt 3 behandlinger med iPulse5.1. Vi tror at kombinasjonen av disse maskinene gir et optimalt resultat. Da kommer du hver 3.uke til behandling – annenhver gang på maskinene.

Vi på Klinikk Adine har nå fått en helt ny maskin som heter Cooltech og som er produsert i Spania og som baserer seg på en fettfrysingsteknologi som har blitt videreutviklet og optimalisert i løpet av mange år.

Dette er virkelig et veldig trygt og godt alternativ til fettsuging med kirurgi, og behandlingen fungerer veldig godt på mage og flanke, der det kan være vanskelig å få vekk visse områder med fett med trening eller slanking. Behandlingen ødelegger en del av fettcellene og gir på denne måten et permanent resultat.

Vi anbefaler en kombinasjon av figurforming, trening og et godt sammensatt kosthold for best resultat over tid.

HVORDAN FUNGERER FIGURFORMING MED COOLTECH?
Dette er en teknologi som ble utviklet for en god del år siden. Ved kontrollert og nøyaktig nedkjøling av fettområder kan vi eliminere fettceller, gjennom en prosess som heter “cryolipolysis”. Dette er teknologien i både CoolsCulpting og Cooltech. Kliniske studier rapporterer om en gjennomsnittlig fettreduksjon på 20 til 35 prosent for behandlet område for denne type behandlinger.

Behandlingen er langt mer skånsom enn fettsuging og er spesielt effektiv på områder som har vist seg gjenstridige, selv når du gjør alle de riktige øvelsene på trening. Cooltech er et naturlig førstevalg, hvis du har spesifikke områder på mage, flanke (“love-handles”) som du ønsker å behandle uten kirurgi. Fryseteknologien er nå grundig klinisk testet og på bakgrunn av over 1.000.000 behandlinger ser vi at kundetilfredsheten er kjempebra!

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
Dette kan varierer fra person til person. Du må påregne 1-3 behandlinger på samme område med 6-8 uker mellom hver behandling.

Hvor lenge varer selve behandlingen?
Selve tiden du tilbringer i maskinen er ca 70 minutter pr område – noe kortere for mindre områder. Du må også påregne 15-30 minutter til forberedelser før behandlingen og etter behandlingen.

Er det smertefullt?
Det er vanlig å kjenne noe ubehag ved starten og slutten av behandlingen, men du skal ikke kjenne smerte! dette ubehaget skyldes stort sett nivået på vakumet i håndsettene – dette er justerbart.

Når vil jeg se resultater?
De første tegnene blir først synlig 15 dager etter behandlingen, og ressultatet er optimalt 12 uker etter behandlingen.

Hvor lang tid tar reparasjons-/dreneringsfasen?
Selve behandlingen lar deg gå tilbake på jobb umiddelbart etter behandlingen. Du må påregne sårhet og ømhet i det behandlede området ca 14 dager etter behandling. Det er viktig å tilføre kroppen ekstra væske den første uken. Dette hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffene etter behandlingen.

Alle bildene er tatt kun 6 uker etter 1 behandling. Dvs at prosessen/resultatet ennå ikke er ferdig!

STRAM OPP KROPPEN MED iPULSE 5.

Endelig har vi har funnet løsningen for kroppen som trenger oppstramming, cellulittfjerning og fettreduksjon!

Fjern cellulitter og fett samtidig som du strammer opp huden!

Etter flere års undersøkelser etter en behandling som virkelig gir effekt, kan vi nå presentere iPulse 5.1 maskinen!

iPulse er ikke bare en flott kickstart for overvektige, som sammen med et sunt kosthold og trening, skal ned i vekt. Mange veltrente personer ønsker også å redusere cellulitter eller fett på områder som vanskelig lar seg slanke eller trene bort.

Stort sett hele kroppen kan behandles.
Vi behandles ikke gravide, personer med metall i kroppen eller over et område med brokk.
Si ifra om du bruker medisiner og om du har en kronisk sykdom.

”Padsene”, som har både ultralyd og muskelstimulator, plasseres på ønsket sted på kroppen.
Med en spesiell ultralyd knuses fettceller. Deretter masseres lymfebaner og bindevev og øker kroppens evne til å kvitte seg med overflødig fett, væske og avfallsstoffer betraktelig. Behandlingen kan være litt ubehagelig, men gir ingen smerter eller bivirkninger. Hvor mange behandlinger du behøver avhenger av utgangspunktet og hva du ønsker å oppnå, men vi anbefaler minimum 6 behandlinger. Du kan føle deg litt støl i behandlings området etter behandling.

I utgangspunktet vil behandlingen gi resultater uten endringer i kosthold og aktivitetsnivå, men de beste og mest vedvarende resultatene sees der det likevel gjøres enkle justeringer i kost og aktivitet.
Under konsultasjonstimen måles behandlings områdene og fett-, muskel- og prosent av vann i kroppen.

Behandlingen med iPulse har også helsemessige gevinster. Lymfedrenasje hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer. Huden strammes opp, blodsirkulasjonen øker, fastlåste spenninger løser seg opp og flere sover bedre om natten. Så om du preges av stress i hverdagen, har lavt energinivå eller rett og slett bare har en altfor stillesittende livsstil kan dette være en behandlingsmetode som passer for deg.

Styrke på padsene:
Jo høyere styrke, jo mer ubehagelig er det, men desto bedre resultater får man!
Det kjennes ut som at musklene blir presset sammen.
Hvert enkelt støt foregår gradvis, så man slipper å skvette til hver gang.

I utgangspunktet anbefaler vi en kur på 6 behandlinger, med 2 behandlinger pr uke. Dersom det er større justeringer som ønskes er det anbefalt med flere behandlinger.

5 virkeområder, 1 behandling:

  • Ultralyd smelter bort fett i celler
  • Elektrostimulering gjør at  musklene forbrenner fettet
  • Lymfedrenasje frakter vekk avfallsstoffer
  • BIM-test
  • Sluser inn aktive ingredienser

Ønsker du en eller flere av disse til din kropp, ta kontakt for en oppstartstime ?

Vanlige spørsmål :

Hvor mange behandlinger trenger jeg ?

Det er selvfølgelig helt avhengig av hvor stort problemet er. Vi anbefaler en prøvetime for at du skal se hvor fantastisk resultatet blir allerede etter 1 behandling (Ved slanking tar vi i snitt 7,7 cm på første behandling). Vi vil i utgangspunktet anbefale å starte med 6 til 12 behandlinger så tett som mulig for raskest og best mulig resultat. Husk at ingen er like; et enkelt svar er derfor ikke mulig å gi på dette spørsmålet, MEN resultat skal du få !

Må jeg følge en diett ?

Denne måten å behandle på trenger egentlig ingen diett, men noen av programmene anbefaler det. Vi anbefaler det uansett for bedre helse og raskere resultat. Dette er et lagspill !

Må jeg bruke hjemmeprodukter ?

Du MÅ ikke, men vi anbefaler sterkt å følge opp hjemme. Våre produkter vil forbedre og underbygge resultatet på behandlingen.

Brukes den kun til slanking ?

Nei, men det er nok slanking og cellulittbekjempelse som er de store problemområdene flest ønsker behandling for. Imidlertid er maskinen super til å bygge muskler; både armer, ben, og rompemuskulator kan økes betraktelig med bruk at kun elektrostimuleringen til maskinen. Egentlig; spør oss hva den ikke kan brukes til; kom med ditt ønske / problem ; vi kan antakeligvis hjelpe deg.