Hudpleie

Dyprens av ansikt kr 830,-
Dyprens med massasje kr 990,-
Environ Cool Peel 1 lag kr 990,-
Environ Cool Peel 3 lag kr 1490,-
Environ Double six kr 2500,-
Green peel  : 100% naturlig peeling.
Fresh up/Partypeel kr 1400,-
Energy kr 1600,-
Classic, inkl etterbehandling kr 2800,-
Acne rosacea – vi gjør deg symptomfri. kr 830,-

 

Uren hud og acnehud – ungdomsbehandling kr 830,-
Microneedling kr 1800,-
Øyebehandlinger  Green Peel kr 700,-
Farging og forming av vipper og bryn kr 580,
Vippeløft m/farge kr 900,-
Fjerning av pigmentflekker/stilkvorter kr 900,-

 

SkinLiftPro konsultasjon kr 500,-
SkinLiftPro pr område fra kr 2500,-

 

DMK grunnleggende behandling kr 1590,-
DMK Signatur behandling

DMK 6-lags syrepeel

kr 1790,-

kr 4500,-

Green Peel:

1.  Green Peel Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt ” Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter den i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Party Peel kan tas i en ”Ekspressutgave” på 30 min (kr 690,-). Ellers er det vanlig med 60 min, inkl forsiktig utklemming, ampuller og maske (kr 1100,-).  For optimal effekt anbefales Special Care/ Special Regulating Care  de 5 neste dagene.
2.  Green Peel Energi: Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Behandlingen tar 60 min (kr 1200,-) og det er sterkt anbefalt å unne seg et hjemme kit med 3 essensielle produkter (kr 595,-).

3.  Green Peel Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. ( Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte produkter fra Dr. med. Christine Schrammek. Resultatet er total hudfornyelse!

Pris:  2 timer à 60 min med 5-6 dagers mellomrom kr 2400,- + kjøp av 4 helt essensielle hjemmeprodukter kr 1887,-. Til sammen 4387,-.  Inkludert 7 dagers ampullekur for optimal effekt kr 4917,-

Etter en Green Peel behandling er huden i en restitusjonsfase. Huden er da ekstra sensitiv og det er viktig at riktige produkter påføres huden. For å få økt effekt og unngå uønskede reaksjoner har Dr. med. Christine Shrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.

Microneeling

er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer.

Metoden har også god effekt på pigmenter og strekkmerker. Du ser resultater med en gang, men det endelige resultatet kommer over tid etter hvert som huden fornyer seg selv. Du vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre.

Behandlingen går ut på at en liten penn med syltynne nåler stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.

Microneedling kan utføres på hele ansiktet, halsen, utringningen og andre områder som trenger et løft. Dessuten er nålehodet så lite at det kommer til over alt, slik at vi også kan jobbe med spesifikke rynker både rundt øynene og leppene. Needlingen kombineres ofte med andre hudforbedrende behandlinger alt etter hvilket hudproblem du har.

Skinlift Pror

Maskinen som krymper hud.

Hvorfor betale dyre dommer for plastisk kirurgi når du kan få like god effekt av SkinliftPro uten kirurgi?

Hvorfor SkinliftPro:

 • Lav nedetid, kun 4-7 dager
 • Du kan gå på jobb samme dag
 • Ikke-kirurgisk
 • Betraktelig billigere enn kirurgisk
 • Lavrisiko-behandling
 • Smertefri
 • Fortryllende resultater
 • Langvarige resultater, opptil 3 år
 • Rask behandling fra 10 min – 1 time

 Skinlift Pro er en revolusjonerende hudbehandling for å redusere rynker og fornye huden uten kirurgi. Ved bruk av SkinliftPro plasmapenn tilføres huden små plasmastøt som resulterer i et forsiktig traume i huden ytterste lag. Huden krymper og stimulerer til økt kollagenproduksjon. Effekt sees umiddelbart.

Plasmapennen penetrerer overhodet ikke huden. Man får en tynn skorpe som følge av behandlingen, dog ingen blødning. Skopen flasser av etter 4-7 dage

Steder som kan behandles:

 • Kråketær/smilerynker
 • Fine linjer i ansiktet
 • Hals
 • Øyelokk
 • Poser/slapp hud under øynene
 • Overleppe
 • Mage (strekkmerker/slapp hud etter vekttap)

Hvor mange behandlinger?

Dette avhengir av alder og hva slags resultat du er ute etter. Mange er fornøyd med kun 1 behandling, mens noen kan trenge 1 eller 2 i tillegg.

Vi bruker alltid bedøvelse under behandling.

Vi tar alltid en grundig konsultasjon før behandlingen.

Environ er en innovativ og prisbelønt A-Vitamin- og hudpleieserie som har tatt verden med storm på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater.

Environ ble grunnlagt på tidlig 80 tallet av Dr. Des Hernandes, som har forsket på vitaminets betydning i og for huden. Blant resultatene han fant var at i alle typer hudkreft kan det påvises mangel på Vitamin A. Environ har derfor tatt frem en A-Vitaminserie som inneholder høye nok doser av Vitamin A til å kunne gi deg de mengdene av Vitamin A du har behov for, for en sunn og frisk hud.

Vitamin A kommer i forskjellige former: betakaroten, Retinol Acetat, Retinol Palmitat, Retinsyre, etc. Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum (samme effekt som SPF 20), reduserer solskader som linjer og pigmentering. Bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene, trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon. Øker også produksjonen av GAGS som igjen bidrar til økt fuktighet i både dermis og epidermis.

Kort sagt er Vitamin A essensielt for en sunn og frisk hud og Environ har tatt frem en serie som gir deg den mendgen Vitamin A du trenger.

Grad, mengde og sammensetninger av vitamin A varierer i Environ sitt «step-up» system:

 • AVST linjen som er den de fleste begynner på og går stegene fra AVST1 til ACST 5.
 • C-quence linjen med høye mengder Vitamin A, Vitamin C & E og peptider (anti-age).

Exuviance

Exuviance er en avansert hudpleieserie som tilbyr et komplett system med alpha- og polyhydroksysyrer kombinert med den nyeste teknologien.

Produktene og behandlingene støtter hudens naturlige eksfolieringsprosess, stimulerer cellefornyelsen og fukter huden. Resultatet er en en hud som ser yngre, vakrere og sunnere ut.  Behandlingene, sammen med hjemmeprodukter, demper uregelmessigheter i huden som f.eks fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet.  De reduserer også dannelsen av acne.