Medisinsk hudpleie

Alle behandlinger bestilles ved å sende en sms til sykepleier Ann Cecilie Isaksen: tlf 47380944.

Priser

 • Konsultasjon/godkjenning lege kr 500,-
 • 05 ml Juvederm – kr 2750,-
 • 1 ml Juvederm – kr 3750,-
 • Profhilo – 3300,-
 • Tear trough og kinnben  –  kr 4200,-
 • Med. rynkelbeh. pr område (fast lavpris) – kr 1875,-
 • Svettebehandling med B.tox – kr 5500,-
 • Toxin masseter – 4400,-
 • Microneedling – kr 1800,-
 • Tannbleking kr 2500,-
 • Hyalase fjerning av Dermalfiller – 3000,-

Medisinsk rynkebehandling

Behandlingen er spesielt egnet på ”sinnarynker” mellom øynene, linjer i panna og på kråketær-rynkene på utsidene av øynene. Virkningen varer i 3-5 mnd. Kan også brukes til svettebehandling.

Profhilo

Et oppstrammende hyaluron-basert produkt som injiseres i huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo også en re-modellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Sykepleier Ann Cecilie har holdt på med denne behandlingen siden 2017 med meget gode resultater!

Profhilo er utviklet for å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, slik at bindevevsfibrene (de som holder huden stram) gjenskapes av huden selv.

Hvem kan bruke Profhilo?

Alle som har tegn på en aldrende hud; tap av spenst, ønsker en oppstramming av vevet og deg som ønsker en anti aldringseffekt.

Tear trough

Filler i tåresengen. Gjør mørke ringer og ”nedfall” i øyehulen mindre synlig.

Tannbleking med plasmalys –

Tannbleking med plasmalys innebærer at man bruker en nøye komponert og mild bleke-gelé i kombinasjon med balansert lysstyrke.  Bleking med plasmalys gir svært gode resultater, og normalt er det fullt tilstrekkelig med kun én behandling. Kontakt gjerne sykepleier Ann Cecilie direkte for timebestilling: 47380944.

Redensity 1 – hudfornying

Vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2013.
Redensity 1 er siste teknologi innen hudforbedring med kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Her får du en generell god hudforbedring på høyt medisinsk nivå.
Dette er en ny behandling spesielt laget for å gjenvinne hudens glød, volum, fuktighet og farge, samtidig som den over tid har effekt på fine linjer og rynker.
Denne coctailen av næringsstoffer som injiseres i huden virker foryngende på cellenivå ved at den bidrar til økt produksjon av collagen og elastin.
Behandlingen innebærer et stort antall småstikk i overhuden. De fleste kan klare seg uten bedøvelse, men ettersom visse områder i ansiktet er litt mer følsomme tilbyr vi bedøvelsekrem. Du må da komme 30 minutter før behandlingen og gi beskjed om at du ønsker bedøvelse.

For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling. For behandling 2 og 3 holder det normalt med 1-2 ml Redensity 1. De to siste behandlingene blir derfor noe rimeligere.

Det er normalt med 1 – 4 dager rekonvalesens for at stikkene skal forsvinne helt. Vi anbefaler at du ikke deltar på viktige møter eller sosiale tilstelninger i alle fall de første 24 timene etter behandlingen, med mindre det ikke er noe problem at stikkene synes godt.
Redensity 1 passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for større volumøkning. Både kvinner og menn i alder fra slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av denne behandlingen.

Redensity 1 reduserer ikke ansiktets mimikk, da produktet ikke virker lammende på musklene, slik som toxin-baserte injeksjoner. Behandlingene kan utføres på ansikt, hals, brystutringning og hender.
Bivirkninger: Som alle injeksjoner kan stikk i huden skape irritasjon, og i sjeldne tilfeller allergiske reaksjoner eller infeksjon.


Ta kontakt for mer informasjon og timebestilling på tlf: 33130790/47380944, gjerne SMS

Microneedling med penn

er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer.

Metoden har også god effekt på pigmentering. Vi anbefaler alltid en kur på minimum 3 ganger – helst 6.  Når behandlingen gjentas etter 1 uke utnyttes kroppens evne til å reparere seg selv til kosmetis formål. Behandlingen fører til nydannelse av bl.a. collagen som gjør huden fastere.    Huden blir fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre.

Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.

Microneedling kan utføres på hele ansiktet, halsen, utringningen og andre områder som trenger et løft. Dessuten er nålehodet så lite at det kommer til over alt, slik at vi også kan jobbe med spesifikke rynker både rundt øynene og leppene. Needlingen kombineres ofte med andre hudforbedrende behandlinger alt etter hvilket hudproblem du har.

Ekstrem svetting

Hva er hyperhidrose?

Hyperhidrose betyr ekstrem svetting som kan resultere i klesskift opptil flere ganger daglig. Årsaken til den økte svettingen er ukjent, men økt nervestimulering av svettekjertlene i armhulene og dermed økt størrelse på kjertlene, synes å være sykdomsmekanismen. Tilstanden debuterer ofte tidlig i puberteten og er ikke farlig. stress og følelsesmessige stimuli kan øke svetteproduksjonen.

Hensikten med behandlingen er å minske svetteproduksjonen for å forbedre fysisk og sosial komfort, og ikke å eliminere svettingen totalt. det finnes flere ulike behandlingsformer for svetting. Botox er en svært vanling og effektiv form for midlertidig lindring (inntil 9 mnd) og reduserer svetting med 60-80%.

 Hva består behandlingen av?

Behandlingen er en injeksjonsteknikk med flere stikk som settes i huden overflate. Det bakterielle toxinet i Botox minsker produksjonen av svette ved å feste seg på nervesignalens plass slik at svettekjertlene ikke stimuleres

Bivirkninger

Ømhet ved stikkstedet etter behandling. Rødhet, blåmerker, allergiske reaksjoner kan forekomme men er svært sjeldne.