Cooltech figurforming

FIGURFORMING/PERMANENT FETTFJERNING UTEN KIRURGI. 

OFTE MED 40-50% REDUKSJON ETTER ÉN BEHANDLING PÅ MAGE

Best til behandling av:

  • Fett på mage
  • Love handle/flankefett
  • Buksekant-fold
  • Mage etter graviditet

Denne behandlingen er IKKE regnet som slanking, men for å hjelpe på områder som er veldig vanskelige å trene/slanke bort. Best resultater er på kunder med en BMI under 30. Har du en BMI over 30 må du påregne både trening og kostholdsendringer for å oppnå tilfredsstillende resultat!

  • Pris 1 behandling: kr 4000,-
  • Pris 3 behandlinger: kr 9000,-
  • Superkroppen pakke: 11000,-

Vi har avtale med SVEA Finans.

https://self3.svea.com/Apply/cf0321bf-036d-4560-ba5c-e1f5cbd0948e

Superkroppen pakke inneholder 3 behandlinger med cooltech, samt 3 behandlinger med iPulse5.1. Vi tror at kombinasjonen av disse maskinene gir et optimalt resultat. Da kommer du hver 3.uke til behandling – annenhver gang på maskinene.

Vi på Klinikk Adine har nå fått en helt ny maskin som heter Cooltech og som er produsert i Spania og som baserer seg på en fettfrysingsteknologi som har blitt videreutviklet og optimalisert i løpet av mange år.

Dette er virkelig et veldig trygt og godt alternativ til fettsuging med kirurgi, og behandlingen fungerer veldig godt på mage og flanke, der det kan være vanskelig å få vekk visse områder med fett med trening eller slanking. Behandlingen ødelegger en del av fettcellene og gir på denne måten et permanent resultat.

Vi anbefaler en kombinasjon av figurforming, trening og et godt sammensatt kosthold for best resultat over tid.

HVORDAN FUNGERER FIGURFORMING MED COOLTECH?

Dette er en teknologi som ble utviklet for en god del år siden. Ved kontrollert og nøyaktig nedkjøling av fettområder kan vi eliminere fettceller, gjennom en prosess som heter “cryolipolysis”. Dette er teknologien i både CoolsCulpting og Cooltech. Kliniske studier rapporterer om en gjennomsnittlig fettreduksjon på 20 til 35 prosent for behandlet område for denne type behandlinger.

Behandlingen er langt mer skånsom enn fettsuging og er spesielt effektiv på områder som har vist seg gjenstridige, selv når du gjør alle de riktige øvelsene på trening. Cooltech er et naturlig førstevalg, hvis du har spesifikke områder på mage, flanke (“love-handles”) som du ønsker å behandle uten kirurgi. Fryseteknologien er nå grundig klinisk testet og på bakgrunn av over 1.000.000 behandlinger ser vi at kundetilfredsheten er kjempebra!

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Dette kan varierer fra person til person. Du må påregne 1-3 behandlinger på samme område med 6-8 uker mellom hver behandling.

Hvor lenge varer selve behandlingen?

Selve tiden du tilbringer i maskinen er ca 70 minutter pr område – noe kortere for mindre områder. Du må også påregne 15-30 minutter til forberedelser før behandlingen og etter behandlingen.

Er det smertefullt?

Det er vanlig å kjenne noe ubehag ved starten og slutten av behandlingen, men du skal ikke kjenne smerte! dette ubehaget skyldes stort sett nivået på vakumet i håndsettene – dette er justerbart.

Når vil jeg se resultater?

De første tegnene blir først synlig 15 dager etter behandlingen, og ressultatet er optimalt 12 uker etter behandlingen.

Hvor lang tid tar reparasjons-/dreneringsfasen?

Selve behandlingen lar deg gå tilbake på jobb umiddelbart etter behandlingen. Du må påregne sårhet og ømhet i det behandlede området ca 14 dager etter behandling. Det er viktig å tilføre kroppen ekstra væske den første uken. Dette hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffene etter behandlingen.

Alle bildene er tatt kun 6 uker etter 1 behandling. Dvs at prosessen/resultatet ennå ikke er ferdig!

Vil du vite mer om denne behandlingen – ring 33130790.

Vil du bestille time klikk her.