Permanent makeup

Book time hos Elin her: https://timma.no/beautybyelin

Permanent makeup er en perfekt utviklet metode. Med en mikrotynn nål blir farge tilført det ytre hudlaget. Fargene blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Resultatet varer opp til tre år avhengig av hudens beskaffenhet.

Det anbefales å refille 1 gang i året for å holde det best mulig.

Elin legger stor vekt på å fremheve din naturlige utstråling, og å justere det som fra naturens side måtte være ufullstendig.

 BRYN
 – Når vi utfører conture makeup på bryn tegner vi først opp en form som kunden er fornøyd med.  Deretter tilføres huden farge . Prinsippet er som ved en tatovering, men vi bruker andre farger spesielt utviklet  til bruk ved conture makeup.

2. LEPPE
– Ved utførelse av conture makeup på leppe tegner vi først opp en form som kunden er fornøyd med. Ujevnheter i leppekonturen rettes opp, slik at man får et symetrisk og harmonisk resultat. Deretter tilføres huden farge. Det benyttes både penn med 1 nål (konturene) og 4-punkts nål når hele leppen fylles med farge.

3. EYELINER
– Ved conture makeup rundt øynene, legges farge langs vippelinjen ved bruk av en tynn nål. Man kan om ønskelig legge en tykkere linje for å få tydeligere effekt. Om ønskelig kan man legge eyelinerlinjen kun oppe eller kun nede. For et best resultat anbefaler vi å legge conture makeup mellom vippelinjen både oppe og nede.

Full lips shading/ombre kr 3650,-
Lip liner kr 3500,-
Powder ombre shading brow kr 3500,-
Powder ombre shading med nanostrå kr 4200,-
Eyeliner klassisk kr 2990,-
Eyeliner vipperotforsterkning oppe kr 2700,-
Eyeliner vipperotforsterkning nede kr 1650,-
Microblading bryn kr 4200,-
Skjønnhetsflekk kr 800,-